Algemeen

Aanleggen bestrating

Als u op zoek bent naar een bedrijf voor het aanleggen van bestrating en verharding bent u bij S. Vogelzang aan het juiste adres! Wij leveren hiervoor een uitgebreid totaalpakket!S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

contact

Ook voor het aanleggen van bestrating en verharding kunt u bij ons terecht. Als aannemersbedrijf hebben we veel ervaring met het aanleggen van bestrating als onderdeel van onze projecten, daarom zijn wij instaat om een totaal pakket aan te bieden. Van ontgraven, saneren, het afvoeren van puin en grond, verharden met granulaten, zand, aanbrengen van worteldoek, aanbrengen van de afwatering tot het aanleggen van de bestrating. Wij leveren bestratingmaterialen van diverse fabrikanten tegen een zeer lage inkoopprijs.

Wilt u meer informatie over het aanleggen van bestrating of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: