Algemeen

Bomenzand

Bent u op zoek naar bomenzand ten behoeve van het planten of verplanten van bomen? S. Vogelzang en Zn. biedt u bovenzand en bomenzand in verschillende samenstellingen!

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Ook voor bomenzand, bomengrond en lava mix kunt u bij ons terecht. Bomenzand en bomengrond worden op ons eigen bedrijfsterrein gemend en gezeefd, u hebt daarnaast nog de keus om lavabrokken aan uw zand toe te laten voegen voor een betere zuurstofopname. Al onze producten zijn voorzien van analyse rapporten en wordt uit voorraad geleverd, op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn!

Voor meer informatie over Bomenzand en Bomengrond? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: