Algemeen

Grondverzet aannemingsbedrijf

Bent u op zoek naar grondverzet aannemingsbedrijf dan bent u bij S. Vogelzang, aan het juiste adres! Wij zijn in staat een breed scala aan diensten aan te bieden van grondwerk, rioleringswerk, groenvoorziening, sloopwerk, koppensnellen en bestratingwerk. Als grondverzet aannemingsbedrijf zijn wij instaat calculaties te maken voor nieuwbouw, utiliteitsbouw, wegenbouw en cultuurtechnische werken.

contact

Door ons uitgebreide machinepark, ervaren medewerkers en deskundige uitvoerders zijn wij instaat, alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Bent u opzoek naar een aannemingsbedrijf voor uw project, vraag gerust een offerte aan, onze calculatieafdeling staat klaar om voor al uw wensen een scherpe prijs neer te zetten voor al uw grondwerk, het aanleggen van riolering, drainage voorzieningen, saneringswerk, het aanleggen van bestrating, inrichten van de tuin, plaatsen van voorzieningen enz.

Dus bent u op zoek naar een grondverzet aannemingsbedrijf? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker via telefoonnummer 0594-549064, ons mail adres of met onze calculatie afdeling 06-54301938. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze diensten!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: