Algemeen

Grondwerken

Bent u op zoek naar een bedrijf dat grondwerken uitvoert? Dan zit u goed bij S. Vogelzang en Zn.! U kunt bij ons onder andere terecht voor de huur van grondverzetmachines met ervaren en deskundig personeel. Daarnaast voeren wij als aannemer en onderaannemer diverse grondwerken uit in heel Noord Nederland!

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Al meer dan vijftig jaar zijn wij actief als grondverzetbedrijf. Wij nemen onder andere grondwerke aan voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij calculeren voor uw bestek de inrichting van het bouwterrein, uitgraven, bodemverbetering, heipalen snellen, riolering, drainage, en de bestrating. Ook verhuren wij grondverzetmachines aan aannemers in de woning-, weg- en waterbouw. Onze machines zijn voorzien van alle hulpstukken, met overdrukcabines en kraanboeken.

Zoekt u een aannemer of onderaannemer voor grondwerken, wilt u meer informatie over onze mogelijkheden of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: