Algemeen

Rioleren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat riolering aanlegt of wilt u een IBA systeem plaatsen? Dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. BV voor rioleren aan het juiste adres.

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Een onderdeel van ons dienstenpakket is het aanleggen van riolering, drainage en IBA systemen. Als grondverzetbedrijf maken wij offertes voor de woningbouw en utiliteitsbouw, in alle gevallen verzorgen wij dan ook de aanleg van de riolering en de drainage. Wij werken met hoogwaardig PVC materiaal volgens NEN-EN 1401 en leveren ons werk af met garantieverklaring.

De afgelopen 5 jaar heeft ons bedrijf meer dan 2500 IBA systemen geplaatst voor gemeenten en de provincie. De IBA's worden geplaatst met en zonder huisaansluitingen. We zijn instaat te rioleren met diverse IBA systemen.

Wilt u informatie, advies of een offerte aanvragen neem dan contact op met S. Vogelzang & Zn, bel naar 0594-549064 of stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl. Wij helpen u graag verder!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: