Algemeen

Koppensnellen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor het koppensnellen en zagen van heipalen? Dan bent u bij S. Vogelzang en Zn. aan het juiste adres! Wij zijn één van de weinige Nederlandse bedrijven die heipalen hydraulisch kraken en door- of inzagen.

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Met onze hydraulische palenkrakers kunnen we zowel ronde als vierkante heipalen koppensnellen met een diamater van 29 cm tot 100 cm. We kunnen palen knippen met overlengtes van meer dan 4 meter. Door onze speciale krakers wordt het puin rond de wapening vergruisd en worden er geen zijwaartse krachten op de palen uitgeoefend. We voeren de werkzaamheden uit inclusief het afvoeren en opruimen van het puin.

Met onze mechanische zaagmachines aan mini rupskraantjes kunnen we palen inzagen om scheuren en beschadiging te voorkomen.

Als enige in Nederland beschikken we over een eigen ontwikkelde machine die heipalen tot 100 cm kan doorzagen. Bezoek onze website en bekijk de video onder koppensnellen om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Koppensnellen op een revolutionaire en professionele manier.

Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: