Algemeen

Loonbedrijf Groningen

Als u op zoek bent naar een gecertificeerd loonbedrijf in Groningen, zit u goed bij S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan voor Sleepslangen, slootschonen, walenfrezen en graslandverbetering!

contact

S. Vogelzang is een loonbedrijf in Groningen en is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Op het gebied van sleepslangbemesten beschikken we over trekkers met brede banden en extra dikke slangen voor een hoge capaciteit. We beschikken over een uitgebreid machinepark voor slootschonen met trekkers, wielkranen, mini kranen, midi kranen en rupskranen met gieken van 16 en 18 meter. We hebben al veertig jaar ervaring in grasland verbeteren van ploegen/frezen/kilveren/kalkstrooien en inzaaien. Tevens worden onze machines ingezet bij de aanleg van sportvelden voor diverse aannemers en gemeenten.

Dus als u zoekt naar een loonbedrijf in Groningen? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: