Algemeen

Rijplaten verhuur

Bent u opzoek naar rijplaten dan zit u goed bij S. Vogelzang en Zn. in Boerakker! Wij bieden u diverse stalen rijplaten, draglineschotten, slootschotten en kunststof rijplaten aan voor de verhuur.

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Wij zorgen voor de aanvoer en het uileggen van de rijplaten en voor het verleggen en opruimen van de platen. Alles in één prijs en geen onprettige verrassingen achteraf!

Dus bent u op zoek naar een rijplaten verhuur bedrijf? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: