Algemeen

Transportbedrijf Groningen

Als u op zoek bent naar een transportbedrijf in Groningen bent u bij S. Vogelzang en Zn. aan het juiste adres! Wij verhuren diverse vrachtauto voor grond- weg en waterbouw en leveren grondstoffen met eigen transportmiddelen. Al het transport t.b.v. van ons aannemingsbedrijf houden we in eigen hand.

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

Ook als u op zoek bent naar een transportbedrijf in Groningen kunt u bij ons terecht! Wij bieden u een breed scala aan transportmogelijkheden voor de grond- weg- en waterbouw. Zo kunt u bij ons terecht voor 6x6 kippers- en boordkraanauto's met hydraulische kleppen en diverse andere hulpstukken, voor diverse typen kiepwagens, containertransport met 8x4 en 8x6 as configuraties. Daarnaast leveren wij grondstoffen als zand, teelaarde, bomengrond, bomenzand, scherpzand, grind, drainzand, granulaat, gefreesd asfalt enz.

Met al meer dan zestig jaar ervaring kunnen wij u verzekeren van transport van hoge kwaliteit! Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf in Groningen? Neem dan contact op met S. Vogelzang en Zn. in Boerakker. Stuur een e-mail naar Info@svogelzang.nl of bel naar het nummer 0594-549064. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden!

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: