Algemeen

Vogelzang Boerakker

Als u op zoek bent naar een gecertificeerd loonwerk, grondverzet en koppensnelbedrijf in Groningen dan bent u bij S. Vogelzang & Zn. in Boerakker aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan zestig jaar ervaring op dit vakgebied en zijn inmiddels een begrip als loon- en grondverzet en koppensnelbedrijf in Noord Nederland!

contact

S. Vogelzang in Boerakker is een bedrijf met circa veertig ervaren en deskundige medewerkers. We hebben een uitgebreid, modern machinepark dat kan worden ingezet voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grondwerk in de weg- en waterbouw, de woningbouw en voor cultuurtechnische werken. Wij zijn ISO 9001 : 2000 en VCA** gecertificeerd het leveren van kwaliteit is een van onze belangrijkste doelstellingen.

S. Vogelzang in Boerakker is ook actief als aannemer en onderaannemer van grondwerk voor bouwondernemingen en wegenbouwbedrijven. Als koppensnelbedrijf kunnen wij op basis van offerte ronde en vierkante heipalen voor u mechanisch kraken, inzagen en afslijpen.

Wil u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende prijsopgave belt u dan 0594-549064 of mail ons op info@svogelzang.nl.

Meer informatie over o.a.; loonwerken, bomenzand, bermonderhoud, grondverzet aannemingsbedrijf, koppensnellen, aanleggen bestrating, transportbedrijf groningen, loonbedrijf groningen, grondwerken, vogelzang boerakker, rijplaten verhuur en rioleren.

Overige diensten:

Video informatie

Neem contact met ons op:
Naam:
E-mail:
Vraag: